24 Ocak 2014 Cuma

Galaxy S3’te Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi sorunlarına çözüm

Paylaş:Facebook Twitter Google+ Birçok Samsung Galaxy S3 kullanıcısı Android 4.3 Jelly Bean güncellemesine geçtikten sonra sorunlar yaşıyor. Biz de temel sorunları ve çözümleri bu makalede sizinle paylaştık. Umarım derdinize deva olur.

En sık yaşanan sorunlardan biri pil ömrünün aşırı derecede azalması. Güncellemeden sonra pilin normal haline gelebilmesi için birkaç gün boyunca pil sorunu yaşaması normal ancak gene de mucize bir şekilde düzelmesini beklemeyin. Pil kesinlikle bu güncellemeden sona daha az dayanacak. Bu sorunu bir nebze çözmek için size Battery Doctor uygulamasını yüklemenizi öneriyoruz. Bu sayede pilinizin durumunu kontrol edebilir, çok pil tüketen uygulamalarınızı yönetebilirsiniz
Enerji Tasarrufu İçin...


Icon
Battery Doctor(Pil Koruyucu)YÜKLE

Bir diğer sorun da Çoklu-Ekran modunun çalışmaması. Öncelikle bu özelliği kapatmanız lazım. Sonra Ayarlar’a gidin. Ana Ekran modundan, Kolay modu seçin. Sonra da standart moda geri çevirin. Telefonunuzu kapatıp tekrar açın.
Birçok Galaxy S3 kullanıcısı telefonlarını 4.3 Jelly Bean’e güncelledikten sonra, bildirimlerinde de sorun yaşıyor. Eski bildirimleri de alıyorlar. Bu durumda İndirilenler’e gidip, yüklediklerinizi silmeniz, çözüm getirecektir.
Ses, galerinizden fotoğraf paylaşma ve düzgün çalışmayan uygulamalarla ilgili sorunlar için ne yazık ki, telefonunuzda kaybetmek istemediğiniz verileri yedekleyip, sıfırlayarak, fabrika ayarlarına geri dönerek, kısacası güncellemeyi iptal ederek (tüm arızaları da gitmiş oluyor) sorunu çözebilirsiniz.
Bu Android güncellemesinde başka sorunlar yaşadınız mı? Bu sorunları nasıl çözdünüz? Deneyimlerinizi paylaşarak AndroidPIT okuyucularına yardımcı olabilirsiniz.

Konex Medya

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. Arkadaşlar İsteklerinizi Yorumlar Kısmına Yazarak Yardımlar Alabilirsiniz Oyun,Uygulama,Çözümler,Hatalar vb.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

2013 Bay AndroCep.

Tasarım | MyBloggerLab