12 Nisan 2014 Cumartesi

Android cihazınız takılıyor mu? İşte çare olabilecek uygulamalar

Paylaş:Facebook Twitter Google+
Genelde hangi marka ya da modeli kullanırsanız kullanın, bazen Android cihazınız takılmaya ve yavaşlamaya başlar. Bu hafızada biriken veriler ya da indirdikleriniz yüzünden meydana geliyor olabilir. Cihazı açıp kapamak problemi geçici olarak çözse de kalıcı bir çözüm arayanlar için işte kullanabilecekleri bazı uygulamalar.

Dolu hafızalar için


SD kartınız dolmuş durumda ve siz her yeni bir uygulamayı indirmek için başka bir uygulamayı silmek zorundasınız. Bu sıkça görülen bir durum ve cihazınızın da yavaşlamasının nedenlerinden biri. SD kart kapasitenizin yüzde 80 gibi bir oranı doluysa çoğu zaman da kaçınılmaz. Bunun için SD kartınızı temizlemenize yardımcı olacak uygulamalar mevcut.
SD Cleaner vb. uygulamalar cihazınızdaki tüm eski uygulama kalıntılarını ve gereksiz çerezleri sizin için siler ve hafızanızda gözle görülür miktarda yer açar. Siz yine de bir şeyleri silerken dikkatli olun ve iki defa kontrol edin.

SD Cleaner İndir

Konex Medya

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. Arkadaşlar İsteklerinizi Yorumlar Kısmına Yazarak Yardımlar Alabilirsiniz Oyun,Uygulama,Çözümler,Hatalar vb.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. abi youtuba sifre kırma videosu koymusun benim tabletin ses tusları yok bi acma kapatma bide resel dugmesi bide ana ekrana donus tusu var yardım hemen lutfen

    YanıtlaSil

 

2013 Bay AndroCep.

Tasarım | MyBloggerLab