20 Mart 2014 Perşembe

Tablet Şifre Kırma

Paylaş:Facebook Twitter Google+

1.Yöntem
  • Cihazı kapatın.
  •  Ses Kısma ve Güç butonlarına aynı anda basılı tutarak açın.
  •  Ses Kısma butonuna basarak Recovery Modu seçeneğine geçin.
  •  Ses Yükseltme ile seçin.
  •  Bu modda açılınca wipe data/factory reset ve wipe cache seçenekleriyle cihazı formatlayabilirsiniz.(Factory Reset)

                                       2. Yöntem

 Android Ekran Şifresini Kırma

Android ekran kilidi sorunu yaşayan kişilerle beraber bizlerde bu sorunu yaşadık. Android ekran kilidi unuttum sorununu yaşadıktan sonra neler yapılması gerekiyor? Tablet bilgisayarlarda açılmayan ekranları nasıl şifresini kırarız gibi sorulara yanıt olarak cevabı aşağıda sizler için sunuyoruz:

Şifreyi kırmanızın nedenlerinden birisi gmail hesabınızı unutmanızdan dolayıysa, hard reset işlemini yapmalısınız. Bu işlemle beraber uygulamalar ve diğer verilerin tamamı silinecektir. Bunu unutmamalı, göz önünde bulundurmalısınız.
Böyle bir durumda şu işlemi yapabilirsiniz; Android ekranında kilit kısmına şifreyi 5 defa üst üste yanlış girin. Ardından gmail hesap bilgilerinizi sistem sizlere soracaktır. Bunları da bilmediğinizden dolayı hard reset işlemini uygulamaya başlayacak olup telefonu sıfırlayacaksınız.
Eğer ki sadece Android ekran kilidini unuttuysanız, Sizlere Android ekran kilidi kırma yöntemi olarak hard reset işlemini şöyle özetleyebiliriz; Yarım dakika boyunca aynı anda hem Power hem de Home tuşlarına basın. İki tuş basılı iken G1 butonunun olduğu sayfa gelecektir. G1′i görene kadar tuşlara basmaya devam edin.
Video Anlatımı
Açılan sayfada:
ALT + L tuşlarını kullanarak ünlem işaretinden ayrılıp Menü##Q##’ya geçiş gerçekleştirin.
ALT + S tuşlarını kullanarak SD kartın güncellenmesini gerçekleştirin.
ALT + W tuşlarını kullanarak fabrika ayarlarına geri dönün, bu sırada tüm verileriniz silinecektir.
HOME + BACK tuşlarını kullanarak Android cihazınızı yeniden başlatma işlemini gerçekleştirin.
Artık Android ekran kilidini kırma işlemini gerçekleştirmiş durumdasınız. Tabletinizi, ya da telefonunuzu yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. Bundan sonra Android ekran kilidini unuttum dememek için unutmayacağınız bir Android ekran kilidi, ve Gmail hesabı kullanmanız önerilmektedir.

Konex Medya

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. Arkadaşlar İsteklerinizi Yorumlar Kısmına Yazarak Yardımlar Alabilirsiniz Oyun,Uygulama,Çözümler,Hatalar vb.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

2013 Bay AndroCep.

Tasarım | MyBloggerLab