25 Ocak 2014 Cumartesi

Samsung S3 4.3 Türkçe Rom Yükleme ve Root Etme

Paylaş:Facebook Twitter Google+
Samsung galaxy s3 imei repair işlemi sonrası şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar için en verimli en başarılı yöntemi anlatıyorum.Söylediklerimi sorunsuz bir şekilde yaparsanız hiçbir şekilde şebeke problemi yaşamayacaksınız.
Öncelikle genelde şebeke sorunu yaşamamızın sebebine gelecek olursak S3 te imei repair yaptıktan sonra güncelleme yapmamız.Spt ile imei repair yapıp telefonumuzu 4.0.4 olarak sorunsuz kullanabiliyoruz. ama bütün kullanıcılar gibi birgün güncelleme yapmak istiyoruz. Bu güncellemeyi kendimiz veya herhangi bir teknik servise yaptırıyoruz ve ardından şebeke problemimiz başlıyor. S3 4.1.2 oluyor ama şebekemiz gelmiyor ne yaparsak yapalım sonuç yok.
Biz ise S3 için Androidin Son Sürümü olan 4.3 versiyonunda hem en güncel yazılımla cihazınızı kullanmanızı hemde şebeke problemi yaşamamanızı sağlayacağız.Öncelikle Şebeke problemini çözmemiz için galaxy s3′ümüzde 4.3 rom yüklü olmalıdır.4.3 romu nasıl yükleyeceğinize gelecek olursak ilgili konumuzdan sizlere yardımcı olmak isteriz.(Bakınız:S3 4.3 Rom Yükleme)
S3′ümüz 4.3 versiyonu yüklü haldeyse işlemlere burdan devam edebilirsiniz.
Burdada yine Odin downloadere ihtiyacımız var çünkü s3′ümüze CVM recovery yüklememiz gerekiyor.Ayrıca vereceğim paketide indirip herşey hazır bir şekilde işleme devam etmenizde fayda var.
S3′ümüzü Download Moda alıyoruz.(Bakınız:S3 Download Moda alma)Daha sonra Odini açıp s3′ümüzü usb ile pc’ye bağlayıp com port numarası vermesini bekliyoruz.(Örneğin ComPort:9)
Odinde pda kısmından şebeke paketi içinden çıkan ”recovery-cwmtouch-6.0.3.2-GTI9300.tar ” dosyasını  seçip start’a basıyoruz ve işlem tamamlanana kadar bekliyoruz.
Daha sonra Şebeke paketi içindeki “Patched_BUUGMJ3_modem.zip” ve “Patched_XXUFMJ9_kernel.zip” dosyasını SD kartınıza atıp kartı telefonumuza takıyoruz.
Telefon kapalı konumda iken Ses Açma + Home + Power Tuşuna Basıyoruz Samsung logosunu görünce poerden parmağımızı çekiyoruz sonra bütün tuşları bırakıyoruz. Recovery menu hemen açılıyor.
Recovery menuden “install zip from sdcard” a tıklıyoruz. Ardından “choose zip from sdcard” a tıklayıp

önce Patched_BUUGMJ3_modem.zip i yükleyin ardındanda Patched_XXUFMJ9_kernel.zip i yükleyin geriye dönüp reboot sytem’den sistemi yeniden başlatın işlem tamamdır. Artık Samsung Galaxy S3 İmei Reapair sonrası Şebeke probleminiz kalmadı
Örnek Resim:  H(3G) simgemiz geldiğine göre yorum sizin. Güle Güle Kullanın.

Konex Medya

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. Arkadaşlar İsteklerinizi Yorumlar Kısmına Yazarak Yardımlar Alabilirsiniz Oyun,Uygulama,Çözümler,Hatalar vb.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

2013 Bay AndroCep.

Tasarım | MyBloggerLab