25 Ocak 2014 Cumartesi

Clean Master android

Paylaş:Facebook Twitter Google+
Clean Master android uygulama önbelleğini temizlemek kullanabileceğiniz bir uygulamadır, kullanılmayan dosyalar, kalıntı dosyalar, arama geçmişi ve uygulama kaldırma gibi işlemleri çok kolay ve rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde kullanıcı çalışan görevleri sonlandırabilir, üsper kullanıcı iznine gerek duymadan telefonunuzun performansını artırabilirsin ve pil ömrünü uzatmak için ram kullanımını azaltarak rami daha fazla serbest bırakabilirsiniz.
Clean Master uygulaması Neler Yapabilir?
Geçmişi Silmek
History Eraser size önbellekleri ve kalıntı dosyaları tek bir tık ile kolay bir şekilde silmenize yardımcı olacaktır. Android cihazlarda, önbellek ve kalıntı dosyalar çok fazla birikerek yer kaplamaktadır. Şimdi Clean Mastersayesinde cihazınızın önbellek ve artık dosyalardan kurulmasını sağlayarak sade bir hale getiriyor..
Gizlilik
Gizlilik uygulamalarının önemini herkes bilir. Bir akıllı telefon ile oynamak, sessizce SMS/MMS, web tarayıcısı verileri, Google arama geçmişi vb. gibi her türlü kişisel bilgileri bilir. Clean Master geçmişi sil seçeneği ile mesajlarınızı silebilir ve ayrıca Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line vb. gibi tarayıcı verilerini, pano verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişini silebilirsiniz.
Görev Sonlandırma
Sizin görmediğiniz ve arka planda çalışmakta olan görevler, sistemin RAM ‘ini işgal etmeyle kalmayıp, bunun yanı sıra cihazın şarjını tüketir. Görev Sonlandırıcı, android cihazınızı hızlı ve kullanımı kolay bir hale getirmek için çalışmakta olan görevleri sonlandırma işlemi yapmaktadır. Mükemmel kısa yolu sayesinde çalışmalarınızı daha da hızlandırmanız için kolay bir yola sahiptir. Root işlemi gerekmemektedir, ancak root izni verilir se daha etkileyici sonuçlar alınabilir.
Uygulamaları Yönetmek
Kaldırıcı ve yedekleme işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay bir uygulama yöneticisine sahip olmak istemez misiniz? Clean Master sayesinde sadece basitçe dokunarak bir uygulamayı kaldırabilirsiniz. Ayrıca, apk dosyalarınızı SD karta yedekleyebilir ve istediğiniz zaman tekrardan yükleyebilirsiniz.



                                                    

Konex Medya

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. Arkadaşlar İsteklerinizi Yorumlar Kısmına Yazarak Yardımlar Alabilirsiniz Oyun,Uygulama,Çözümler,Hatalar vb.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

2013 Bay AndroCep.

Tasarım | MyBloggerLab